naar_dansk_er_bedst (1).png

Jeg arbejder for tiden på at indspille lidt nye sange som måske ender på en EP på et tidspunkt. Det er en spændende og langsommelig proces da jeg laver det meste selv. Så ud over at skrive sangene - både tekst og musik - indspiller jeg det meste hjemme i det lille staldstudio. Samt kontakter nogle interessante musikere for at høre om de evt. vil deltage.

Det nye og ikke mindst tidskrævende del af processen er at jeg selv forsøger at mikse mine sange. Der er jeg noget udfordret af da jeg har et par høre skader på hhv. 4 Khz (ca. 40% dyk) og et mindre dyk omkring de 500 hz -  så det er ikke altid jeg kan stole 100% på mine øre.

 

Nye sange - fremtidig EP?


Ideen i de nye indspilninger er sådan set at holde det så enkelt som muligt, dvs. min akustiske guitar og vokal. Så har jeg brugt Jens Jefsen på kontrabas og håber han kan blive gennemgående også i de næste indspilninger. Så forsøger jeg at finde nogle forskellige solister til de enkelte sange. Indtil videre har Jacob Venndt medvirket på sin kromatiske mundharpe på en sang og Henrik Bredholt fra Klezmerduo  deltaget på en anden sang med sin fantastiske sopransaxofon. Louise Ring Vangsgaard har ladet sin sprøde men dog fyldige violin klinge på en sang om en afdød hund. Den skotske Uilleann piere, Calum Stewart giver sangen om mit liv et dejligt twist........ og så må vi se hvad det ellers kan blive til. Det er ikke meningen at der skal flere instrumenter på - altså ingen rytmegruppe - nøgent og bart.

Og her er så en smagsprøver ....... sorry......lyttprøver.

Skyggedrømme_Master_1Allan Folmer
00:00 / 04:30
IMG_8846.jpg
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon