top of page
naar_dansk_er_bedst (1).png

Vedkommende voksen underholdning 

ALLAN FOLMER underholder med sine unikke jazz-bluesy  dansksprogede Country-Viser  i en musikalsk alsidig optræden.

 

Først og fremmest med egne originale danske sange, instrumentale guitar lækkerier,  men også gerne enkelte sange fra den danske sangskat til fælles afsyngelse.

Solist  Allan Folmers vedkommende tekster og melodiøse sange tilsat det powerfulde guitarspil               –  intenst og direkte oplevelse.

IMG_8873.jpg

En almindelig musikalsk dansk træmand, der har været lønmodtager i 40 år. Har i mange år haft hund, hus og kone. I huset er der en sofa, som jeg sidder i, ser nyheder - brokker mig over regeringen, når jeg altså ikke ser håndbold.

Det er den helt almindelig og grå hverdag jeg synger sange om med ulamindelig eftertænksomhed og i et farverigt sprog.

Det almindelige hverdagsliv leves tæt på Himmelbjerget ved Ry. Når jeg kommer hjem fra arbejdet tilbringer jeg fritiden sammen med konen, passer min have og går på jagt med Gud og hvermand - når der altså ikke lige er en sang der skal skrives.

I disse tider hvor mange har travlt med at definere sig som specielle, finder jeg en stor tilfredshed i at skrive sange om de almindelige hverdags emner. Det som vi taler om over hækken eller rundt om sofabordet - om knasterne i livet - personligt og samfundsmæssigt

Sanger-sangskriver og guitarist med nogle af Danmarks skarpeste og mest vedkommende tekster der rammer danskernes op- og nedture med poesi, humor og varme. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page