Sanger-sangskriver og guitarist med nogle af Danmarks skarpeste og mest vedkommende tekster. Tekster der rammer danskernes op- og nedture med poesi, humor og varme. Et musikalsk alsidigt udtryk et sted mellem tradition og fornyelse.  

Udgav i 2014 min første CD "En ny og bedre dag", for egne midler og på eget forlag, "Folmer records". Siden fulgt af CD´en "Knaster" i 2017.

Har de sidste 4-5 år spillet en del koncerter rundt omkring i landet, både som solist, som duo og med trio.

Pt. er min store passion at skrive sange, spille ak. guitar, synge og spille med de andre i FOLMERZ

- musikalsk træmand, sofasanger og hverdagspoet

En almindelig musikalsk dansk træmand, der har været lønmodtager i 40 år. Har i mange år haft hund, hus og kone. I huset er der en sofa, som jeg sidder i, ser nyheder - brokker mig over regeringen, når jeg altså ikke ser håndbold.

Det er den helt almindelig og grå hverdag jeg synger sange om med ulamindelig eftertænksomhed og i et farverigt sprog.

Det almindelige hverdagsliv leves tæt på Himmelbjerget ved Ry. Når jeg kommer hjem fra arbejdet tilbringer jeg fritiden sammen med konen, passer min have og går på jagt med Gud og hvermand - når der altså ikke lige er en sang der skal skrives.

I disse tider hvor mange har travlt med at definere sig som specielle, finder jeg en stor tilfredshed i at skrive sange om de almindelige hverdags emner. Det som vi taler om over hækken eller rundt om sofabordet - om knasterne i livet - personligt og samfundsmæssigt

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now